hollóház_blur
bemutatkozás
A TVISZ-TEL Plusz Kft. az egyik legrégebben alakult nyíregyházi magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaságként több, mint 25 éve a nyíregyházi ingatlanpiac meghatározó szereplője. Fő tevékenységi körünk a társasházak építése, tervezés és generál-kivitelezés valamint ingatlan bérbe adás.

A társasházépítést teljes körűen – az ingatlanok megvásárlásától a tervezés és kivitelezésen keresztül az értékesítésig – társaságunk végzi. Ezen kívül vállalunk külső megrendelések alapján építőipari generál-kivitelezést és építészeti tervezést.

Saját szakembereinkkel az építőmesteri munkákat végezzük, a szak és szerelőipari munkákhoz kialakult, megbízható alvállalkozói körrel rendelkezünk. Az építőmesteri munkákhoz szükséges gépekkel rendelkezünk / betonkeverők, habarcskeverők, habarcs-szivattyúk, vakoló gépek, szalagfűrész, állványzatok, DOKA zsalurendszer, betonpumpa stb./. Cégünk központi irodája: Nyíregyháza, Dózsa Gy. utca 33.sz.alatti DÓZSA IRODAHÁZBAN található.

A TVISZ-TEL Plusz Kft. tevékenysége során mindig szem előtt tartja, hogy a felhasználói igényeknek maximálisan megfelelő, kiváló minőségű, kényelmes épületek szülessenek. Ügyfeleink visszajelzéseit kiemelten kezeljük, ennek figyelembevételével tervezzük és alakítjuk ki otthonainkat. Magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztőként számos társasházi projekt sikeres megvalósítása fűződik a nevünkhöz. Büszkék vagyunk arra, hogy projektjeink emberek százai számára váltak és válnak mindennapi életük kellemes és praktikus helyszínévé.